ظروف سنگی

امروزه انواع ظروف در مدل ها و جنس های متنوعی در بازار وجود دارند. ظروف چوبی، سرامیکی، چینی، مسی و ظروف سنگی. به تازگی این ظروف مانند قدیم در سبد سلیقه مردم قرار گرفته است.
این ظروف از انواع سنگ مرمر و سرپانتین تراشیده و ساخته می شوند و به شکل ظروفی برای آشپزی، پذیرایی و دکوری در می آیند. این ظروف دارای ظاهر سنتی و زیبایی هستند که به میز پذیرایی جلوه خاصی می بخشند.

خواص ظروف سنگی​​​​​​​

ظروف سنگی که برای مصارف آشپزی و پذیرایی مورد استفاده قرار می گیرند نرم و مقاوم هستند و در برابر حرارت استحکام خوبی از خود نشان می دهند.

این ظروف از دل طبیعت آمده اند از اینرو دارای فواید و خواص طبیعی بیشماری هستند که استفاده کردن از آنها می تواند، باعث ایجاد شادی و لذت شود.

در ادامه به بخشی از خواص ظروف سنگی می پردازیم تا با استفاده از این ظروف، بیش از گذشته به طبیعت برگردیم و آن را در کنار خود احساس کنیم.

 ظروف سنگی از دل طبیعت برخواسته اند بنابراین دارای خواص آنتی باکتریال هستند.
 این ظروف به دلیل سالم بودن، مناسب پخت و پز غذا می باشند و در زمان پخت هیچ تغییری در ساختار مواد غذایی به وجود نمی آورد.
 به دلیل جنس منحصر به فردی که دارد، باعث می شود غذا داخل این ظروف به مرور و به تدریج پخته شود و آب آن به سرعت تبخیر نشده و اینگونه املاح مواد غذایی حفظ می شود.
 استفاده از این ظروف از بروز سنگ کلیه جلوگیری می کند.
 افرادی که دیابت دارند، بهتر است که برای پخت غذا از این ظروف استفاده کنند زیرا سبب کاهش نیاز آنها به انسولین خواهد شد.
 استفاده از ظروف سنگی سبب اصلاح بی نظمی ضربان قلب می شود.